Fix áras javítás

Előre fizetett fix áras javítás
Fix Price Repair (FPR)

A fix áras javítás megrendelése során Megrendelő előre átutalja a szolgáltatás díját. Ezt követően a Szerviz 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, időpontot egyeztetünk, ezután a javítással kapcsolatban hibától és településtől függetlenül Önnek egyéb költsége nem keletkezik.

Előnyei:

  • Nincsenek meglepetésszerű árak
  • Településtől független (a szolgáltatási területen belül)
  • Nem függ a felhasznált alkatrész(ek) árától
  • Előnyben részesített (garantált 72 órán belüli kiszállás, alkatrészrendelés esetén javítás 15 munkanapon belül)

A szolgáltatás egyszeri, 1 db készülékre vonatkozó díja: 

39.000 Ft

Feltételek

A szolgáltatás kizárólag annak díjának beérkezését követően indítható (az egyes bankok közötti átutalás átfutási ideje hosszabb lehet).

A szolgáltatásra az ÁSZF-ben foglaltak érvényesek.

Amennyiben a helyszínen hiba nem jelentkezik, a szolgáltatás díja visszautalásra kerül, az adott településre érvényes alapdíj levonásával. Ebben az esetben Megrendelő kérheti a készülék műhelybe való beszállítását átfogó bevizsgálásra. Amennyiben a műhelyi bevizsgálás* során a hiba behatárolható, úgy a fix áron folytatódik tovább a javítási folyamat. Amennyiben a műhelyi bevizsgálás* során a hiba nem jelentkezik, úgy a szolgáltatás díja visszautalásra kerül az adott településre vonatkozó alap- és szállítási díj levonásával. A műhelyi bevizsgálásról jegyzőkönyv készül.

Szolgáltató jogosult a szerződéstől való elállásra abban az esetben, ha a készülék nem javítható, ahhoz alkatrész nem beszerezhető, vagy a javítás teljes valós szervizköltsége Szolgáltató számára jelentős többletköltséget jelent. Ebben az esetben a szolgáltatás díja visszautalásra kerül, az adott településre érvényes alapdíj levonásával.